Φωτορεπορτάζ από το Ρεσιτάλ Πιάνου “Μουσικοί Συσχετισμοί”

Το ρεσιτάλ πιάνου με τίτλο “Μουσικοί Συσχετισμοί” πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο & Ωδείο “Athenaeum” όπου και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Το e-Charity.gr Portal, το ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ και ο ρεπόρτερ Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης τίμησαν τον καλλιτέχνη με την παρουσία τους και αφιέρωσαν ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ στο ρεσιτάλ.

aris-graikousis-o-mousikos-pou-mageuei-to-koino-tou-ehariry.gr

Μία ξεχωριστή βραδιά, ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, ερμήνευσε στο πιάνο ο σολίστας Άρης Γραικούσης μαγεύοντας το κοινό το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο & Ωδείο «Athenaeum».

Μερικοί από τους συνθέτες που ακούστηκαν στο πρόγραμμα, είναι οι S.Rachmaninoff, A.Khachaturian, F.Chopin, E.Morricone, N.Rota, I.Albeniz, A.Piazzolla, Y.Tiersen, Ε.Καραίνδρου, C.Chaplien. A. Desplat κ.α. που όλοι μαζί συσχετίζονται μεταξύ τους και συνθέτουν μία μουσική ενότητα με θέματα από ταινίες, -Cinema paradiso, amarcord, modern times, Amelie, Frida, κ.α.- αργεντίνικα Tangos, μικρά αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής- χορούς, Βαλς,- πρελούδια κ.α.

Το κοινό παρακολουθούσε εκστασιασμένο έναν από του βιρτουόζους του είδους και καλούσε επανειλημμένα στο τέλος με το δυνατό χειροκρότημα! Το e-Charity.gr Portal, το ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ και ο ρεπόρτερ Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης ήμασταν εκεί και ξεχωρίσαμε ανάμεσα στο φιλοθεάμον κοινό…”

Δείτε εδώ όλο το φωτορεπορτάζ από το e-charity.gr